Mousse de móres, poma i taronja

Ingredients per a 4 comensals

  • 500 g de móres xicotetes
  • 250 g de pomes àcides
  • 100 g de llima
  • 100 ml de suc de taronja
  • 30 g de sucre moré
  • 15 g de gelatina en pols
  • 15 g de iogurt natural desnatat
  • 2 unitat de clara d'ou

La preparació

  • Posa les móres en una cassola (reserva les més grans per a adornar el plat), amb les pomes pelades i tallades a làmines, la ratlladura de la corfa de llima, el suc de taronja i el sucre.
  • Tapa la cassola i deixa-ho coure a foc baix durant 15 minuts, remenant de tant en tant perquè es barregen el suc i els sabors. Bat el contingut de la cassola amb la batedora i després tamisa-ho amb el colador xinés. Passa el puré obtingut a un bol profund.
  • Dissol la gelatina en l’aigua freda i després calfa al bany maria el bol del puré. Quan estiga calent , afig-hi la gelatina i el iogurt. Mescla-ho bé i deixa-ho reposar en un lloc fresc.
  • Quan la crema comence a espessir-se, bat les clares a punt de neu i afig-les a la crema, mesclant amb cura. Trasllada la mousse obtinguda a bols individuals i deixa’ls a la nevera durant 3 hores. Abans de servir, adorna-ho amb les móres reservades.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
24.6 g

Grases1.6 g

Kcal151

Proteïnes6.5 g