Compota de mangos i nabius amb crosta
Ingredients per a 4 comensals
- 600 g de mango
- 50 g de nabius
- 2 ml de brandy
- 50 ml de almívar
- 1 g de gingebre
- 1 unitat de canonet de vainilla
- 100 g de mantega
- 40 g de farina
- 20 g de sucre moré
- 20 g de anacard sense corfa
- 5 g de canella
- 1 g de anou moscada
La preparació
- Cou el mango tallat en làmines fines amb l’almívar, el brandi, la beina de vainilla oberta i la rodanxa de gingebre. Quan arrenque el bull, escumeja-ho i deixa-ho a foc mitjà-suau durant 3 minuts, i afig-hi els nabius. Retira-ho de la calor i repartix la fruita ben escorreguda en 4 plats de forn.
- En un robot picador, mescla tots els ingredients de la crosta perquè, sense pastar, es formen molles ben definides. Guarda-la al congelador durant 10 minuts, i seguidament precalfa el forn a 180 ºC.
- Servix-ho calent.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni35.7 g
Grases23.2 g
Kcal371
Proteïnes2.8 g