Compota de mangos i nabius amb crosta

Ingredients per a 4 comensals

  • 600 g de mango
  • 50 g de nabius
  • 2 ml de brandy
  • 50 ml de almívar
  • 1 g de gingebre
  • 1 unitat de canonet de vainilla
  • 100 g de mantega
  • 40 g de farina
  • 20 g de sucre moré
  • 20 g de anacard sense corfa
  • 5 g de canella
  • 1 g de anou moscada

La preparació

  • Cou el mango tallat en làmines fines amb l’almívar, el brandi, la beina de vainilla oberta i la rodanxa de gingebre. Quan arrenque el bull, escumeja-ho i deixa-ho a foc mitjà-suau durant 3 minuts, i afig-hi els nabius. Retira-ho de la calor i repartix la fruita ben escorreguda en 4 plats de forn.
  • En un robot picador, mescla tots els ingredients de la crosta perquè, sense pastar, es formen molles ben definides. Guarda-la al congelador durant 10 minuts, i seguidament precalfa el forn a 180 ºC.
  • Servix-ho calent.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
35.7 g

Grases23.2 g

Kcal371

Proteïnes2.8 g