Copa de mango

Ingredients per a 4 comensals

  • 400 g de mango
  • 250 g de iogurt grec
  • 40 g de sucre
  • 4 unitat de melindros
  • 300 g de formatge mascarpone
  • 20 ml de café
  • 10 g de cacau amarg

La preparació

  • Mescla en un bol els iogurts grecs amb el mascarpone i el sucre. Bat-ho amb les varetes fins a fer-ne una crema homogènia i deixa-la reposar a la nevera durant uns 5 minuts.
  • Mentre la crema reposa, talla els laterals del mango i fes-hi marques formant una quadrícula per a tallar-ne la carn en quadradets. Prepara els gots on se serviran les postres i col·loca al fons de cada un una capa de melindros.
  • Amb una brotxa, humiteja les galletes amb café sol i trau la crema de la nevera per a posar la primera capa als gots. És important que ho faces amb cullereta perquè no es taquen les vores del got, ja que l’efecte de les capes és molt vistós.
  • Sobre la capa de galletes distribuïx successivament capes de crema de mascarpone i de mango en dauets, alternant l’una i l’altra. Finalitza amb una de mascarpone que s’empolsa amb cacau en pols.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
35.1 g

Grases38.9 g

Kcal536

Proteïnes11.2 g