Llentilles amb carabassa i carlota

Ingredients per a 4 comensals

  • 240 g de llentilles pardines
  • 150 g de ceba francesa
  • 50 g de porro
  • 100 g de carabassa
  • 120 g de carlota
  • 2 dent de all
  • 120 g de pimentó verd
  • 40 g de oli d’oliva verge
  • 1000 ml de caldo de verdures casolà
  • 5 g de timó
  • sal
  • pebre

La preparació

  • Pela les hortalisses i pica-les en daus o en juliana.
  • Col·loca-les en una cassola de fang juntament amb les llentilles i el timó i cobrix-ho amb el caldo.
  • Sala-ho , afig-hi l’oli i cou-ho a foc mitjà-alt fins que arrenque el bull. Escuma-ho i continua coent-ho tapat a foc suau, fins que les llentilles estiguen tendres
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
36.1 g

Grases11.9 g

Kcal343

Proteïnes16.7 g