Llentilles amb carabassa i carlota
Ingredients per a 4 comensals
- 240 g de llentilles pardines
- 150 g de ceba francesa
- 50 g de porro
- 100 g de carabassa
- 120 g de carlota
- 2 dent de all
- 120 g de pimentó verd
- 40 g de oli d’oliva verge
- 1000 ml de caldo de verdures casolà
- 5 g de timó
- sal
- pebre
La preparació
- Pela les hortalisses i pica-les en daus o en juliana.
- Col·loca-les en una cassola de fang juntament amb les llentilles i el timó i cobrix-ho amb el caldo.
- Sala-ho , afig-hi l’oli i cou-ho a foc mitjà-alt fins que arrenque el bull. Escuma-ho i continua coent-ho tapat a foc suau, fins que les llentilles estiguen tendres
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni36.1 g
Grases11.9 g
Kcal343
Proteïnes16.7 g