Hamburgueses de cigrons i carabasseta

Ingredients per a 4 comensals

  • 300 g de carabasseta
  • 200 g de cigró cuit
  • 1 unitat de ou
  • 100 g de farina
  • 10 g de maizena
  • 60 g de pa ratllat
  • 2 g de orenga
  • 2 g de timó
  • 1 g de all en pols
  • sal
  • pebre negre

La preparació

  • Llava la carabasseta i talla’n els extrems. Ratlla-la utilitzant una ratllador gros. Col·loca-la en un colador, afig-hi una miqueta de sal i deixa-la reposar 15 minuts. Escorre-la molt bé, pressionant. Escorre els cigrons i renta’ls.
  • Tritura els cigrons amb mitja ceba, un poc de timó i orenga. Afig-hi la carabasseta, l’ou i la farina, pastant bé fins a aconseguir una mescla homogènia. Condimenta-ho al gust i deixa-ho reposar a la nevera mitjana hora.
  • Forma unes 4-6 hamburgueses de més o menys la mateixa mida, d’uns 1,5-2 cm de gros. Arrebossa-les amb el pa ratllat i torra-les a la planxa amb una miqueta d’oli calent, uns 8 minuts per cada banda, girant-les amb cura.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
51 g

Grases5.3 g

Kcal343

Proteïnes17.3 g