Faves amb xoriço i bacó

Ingredients per a 4 comensals

  • 320 g de faves
  • 120 g de ceba
  • 120 g de bacó
  • 120 g de xoriço sense gluten
  • 2 dent de all
  • 1 g de Herba-sana picada
  • 100 ml de vi blanc sec
  • 50 ml de aiguardent sense gluten
  • 40 g de oli d’oliva verge
  • sal
  • pebre

La preparació

  • Llava les faves, pela-les i cou-les en aigua amb sal; a mitjan cocció, lleva’ls l’aigua fins que a penes les cobrisca.
  • Pela la ceba i pica-la; pica l’herba-sana i talla el bacó i el xoriço en rodanxes fines.
  • Sofrig en oli calent els alls, la ceba i l’herba-sana, adobats amb pebre.
  • Afig-hi l’aiguardent i deixa coure 1 minut; tira-hi les faves cuites, el bacó, els xoriços, el vi i cou-ho fins que tot estiga al punt.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
47.2 g

Grases38.2 g

Kcal692

Proteïnes28.9 g