Quiche de faves i porros sense gluten

Ingredients per a 4 comensals

  • 300 g de favetes
  • 1 unitat de làmina de massa sablé sense gluten
  • 80 g de porro
  • 3 unitat de ous
  • 100 ml de llet de vaca desnatada
  • 40 g de formatge parmesà ratllat
  • 40 g de oli d’oliva verge
  • sal
  • pebre

La preparació

  • Precalfa el forn a 180º C.
  • Neteja el porro i els alls i trosseja’ls. En una paella amb 2 cullerades d’oli salta l’all, el porro i les faves tendres. Condimenta-ho lleugerament. Quan comencen a estar daurades, retira-les i reserva-les.
  • En un bol mescla els ous, la llet, el formatge ratllat i les verdures saltades reservades.
  • Estén la massa en un motle per al forn greixat prèviament, punxa’n la base amb una forqueta i aboca en el motle la mescla de favetes i porros. Fica-ho al forn durant 30 minuts aproximadament. Servix-ho calent
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
27.9 g

Grases27.5 g

Kcal418

Proteïnes14.4 g