Pastís d'albergines
Ingredients per a 4 comensals
- 480 g de albergina
- 500 g de tomaca
- 240 g de ceba
- 2 unitat de ou
- 40 g de oli d’oliva verge
- 20 g de pa ratllat
- 20 g de formatge parmesà ratllat
- 40 g de anous
- sal
- pebre
La preparació
- Llava totes les verdures; escorre les albergines, talla-les en rodanxes i col·loca-les en aigua amb sal durant 1 hora; pela i talla en rodanxes fines les tomaques i les cebes.
- Tritura les anous en un morter.
- Escorre les albergines i eixuga-les amb un drap; ofega-les en oli a foc suau, trau-les, escorre’n l’oli i reserva-les.
- Frig les cebes fins que queden transparents.
- Col·loca en una plata refractària una capa de cebes ofegades i, sobre estes, la meitat de les albergines; empolsa-les amb el formatge ratllat, col·loca-hi les rodanxes de tomaca, una última capa d’albergines i condimenta-ho.
- Bat els ous i cobrix-ne el pastís; empolsa-ho amb pa ratllat i les anous i cuina-ho a forn suau 10 minuts.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni11.7 g
Grases13.7 g
Kcal200
Proteïnes6.3 g