Pastís d'albergines

Ingredients per a 4 comensals

  • 480 g de albergina
  • 500 g de tomaca
  • 240 g de ceba
  • 2 unitat de ou
  • 40 g de oli d’oliva verge
  • 20 g de pa ratllat
  • 20 g de formatge parmesà ratllat
  • 40 g de anous
  • sal
  • pebre

La preparació

  • Llava totes les verdures; escorre les albergines, talla-les en rodanxes i col·loca-les en aigua amb sal durant 1 hora; pela i talla en rodanxes fines les tomaques i les cebes.
  • Tritura les anous en un morter.
  • Escorre les albergines i eixuga-les amb un drap; ofega-les en oli a foc suau, trau-les, escorre’n l’oli i reserva-les.
  • Frig les cebes fins que queden transparents.
  • Col·loca en una plata refractària una capa de cebes ofegades i, sobre estes, la meitat de les albergines; empolsa-les amb el formatge ratllat, col·loca-hi les rodanxes de tomaca, una última capa d’albergines i condimenta-ho.
  • Bat els ous i cobrix-ne el pastís; empolsa-ho amb pa ratllat i les anous i cuina-ho a forn suau 10 minuts.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
11.7 g

Grases13.7 g

Kcal200

Proteïnes6.3 g