Crema de carabassa i castanyes amb llavors de sésam

Ingredients per a 4 comensals

  • 12 unitat de castanyes
  • 40 g de oli d’oliva verge
  • 80 g de porro
  • 100 g de ceba
  • 500 g de carabassa
  • 120 g de carlota
  • 120 g de poma
  • 1 g de pebre negre
  • 2 g de llavors de sèsam torrades
  • sal

La preparació

  • Fes un tallet en les castanyes amb la punta d’un ganivet i bull-les 15 minuts en aigua. Escorre-les, pela-les i reserva-les.
  • Cobrix amb oli el fons de l’olla i afig-hi el porro i la ceba picada. Sofrig-los fins que la ceba es quede transparent. Unix al sofregit la carabassa pelada i la carlota tallada en dauets, remena-ho i deixa-ho un parell de minuts. Incorpora-hi les castanyes partides per la meitat, la poma pelada i trossejada i cobrix-ho d’aigua. Deixa-ho coure a foc lent fins que tot estiga tendre (20-30 minuts). Condimenta-ho uns 10 minuts abans d’acabar.
  • Abans de passar la batedora és millor traure el caldo i anar afegint-ne a mesura que es necessite, així aconseguirem una textura molt cremosa i suau. Empolsa-ho amb les llavors abans de servir.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
23.3 g

Grases11.5 g

Kcal222

Proteïnes3.2 g