Crema de carlotes i fenoll

Ingredients per a 4 comensals

  • 1 unitat de fenoll
  • 750 g de carlota
  • 2 dent de all
  • 800 ml de caldo de verdures casolà
  • 50 ml de suc de taronja
  • 40 g de oli d’oliva verge
  • sal
  • pebre mòlt

La preparació

  • Talla el bulb de fenoll en trossets i reserva’n les fulles En una olla gran cuina els trossos de fenoll uns minuts amb una miqueta d’oli d’oliva perquè s’ablanisquen. Després afig-hi la carlota prèviament tallada en rodes i els alls triturats, i deixa-ho cuinar amb el fenoll un parell de minuts més.
  • Seguidament afig-hi el caldo de verdures o l’aigua, sala-ho i deixa-ho cuinar a foc mitjà 20 minuts aproximadament, fins que el fenoll i les carlotes estiguen ben tendres.
  • Després retira la sopa del foc, afig-hi el suc de taronja i les fulles de fenoll i amb una batedora processa tots els ingredients fins a obtindre una barreja cremosa. Rectifica el punt de sal, afig-hi el pebre acabat de moldre al gust i servix-ho.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
12.9 g

Grases10.7 g

Kcal167

Proteïnes2.5 g