Broqueta de ruca

Ingredients per a 4 comensals

  • 160 g de pa de poble
  • 60 g de rucula
  • 120 g de pera
  • 80 g de raves
  • 50 g de formatge blau
  • 40 g de oli d’oliva verge

La preparació

  • Torra les llesques de pa. Llava i eixuga molt bé la ruca. Fes el mateix amb la pera i els ravenets. En el plat de presentació, col·loca les llesques de pa torrat i ofega-les amb un raget d’oli d’oliva verge extra.
  • Al damunt, col·loca-hi la ruca i sobre esta unes rodanxes de pera i ravenets al gust. Finalment, corona-ho amb trossets de formatge blau. Adoba-ho amb unes gotes d’oli d’oliva o bé servix-ho així.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
24.4 g

Grases14.5 g

Kcal259

Proteïnes6.7 g