Sopa d´api, pera i canella

Ingredients per a 4 comensals

  • 480 g de pera
  • 750 ml de caldo de pollastre
  • 500 g de api
  • 120 g de ceba
  • 40 g de oli d’oliva verge
  • 2 g de canella
  • 125 ml de nata liquida
  • 10 g de anous picades
  • sal
  • pebre

La preparació

  • Pela la ceba i talla-la en trossos. Calfa l’oli en una cassola i sofrig la ceba uns 5 minuts procurant que no es creme. Mentrestant, llava l’api, separa’n les branques i reserva’n les fulles tendres per a la sopa.
  • Una vegada que la ceba comence a daurar-se, trosseja l’api i afig-lo a la cassola juntament amb les fulles tendres. Sofrig-ho tot uns minuts i condimenta-ho. A continuació, aboca-hi el caldo de pollastre i porta-ho a ebullició. Ara pela i talla les peres en daus, i afig-les a la resta de la sopa. Posa-hi mitja culleradeta de canella en pols. Cobrix la cassola, reduïx el foc i deixa-ho coure suaument.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
16.4 g

Grases27.3 g

Kcal334

Proteïnes3.1 g