Sorbets de carlota

Ingredients per a 4 comensals

  • 300 g de carlota
  • 2 fulla de api
  • 100 g de llima verda
  • 200 g de sucre

La preparació

  • Raspa les carlotes, llava-les, trosseja-les i tritura-les amb el sucre fins a obtindre una barreja homogènia.
  • Escorre les llimes i rega amb el suc el puré de carlota. Barreja-ho bé i introduïx el compost en un recipient tapat al frigorífic durant una hora aproximadament.
  • Passat este temps, retira la barreja del frigorífic i bat de nou els ingredients per a trencar els cristalls de gel, seguidament reserva-ho durant una altra hora en el congelador.
  • Per a servir el sorbet, elabora unes boles que disposaràs en copes o bols individuals, pica les fulles d’api en juliana i decora-ho.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
54.9 g

Grases0.18 g

Kcal230

Proteïnes1 g