Pastissets de carlota sense gluten

Ingredients per a 4 comensals

  • 85 g de ametles (sense corfa)
  • 35 g de maizena
  • 10 g de ratlladura de taronja
  • 5 g de canella en pols
  • 2 g de anou moscada
  • 2 g de rent
  • 110 g de carlota
  • 1 unitat de ou
  • 2 unitat de clara d'ou
  • 120 g de sucre
  • 20 ml de llet de vaca desnatada
  • sal

La preparació

  • Precalfa el forn a 180ºC i prepara uns motles rectangulars xicotets o al gust. En un bol, mescla l’ametla amb la Maizena, la canella, l’anou moscada, el rent i la sal. Afig-hi la carlota ratllada i la ratlladura de taronja, barrejant bé.
  • En un altre recipient més gran, bat amb ajuda d’una batedora de varetes l’ou sencer amb el sucre fins que estiga esponjós i de color pàl·lid. Tira-hi els ingredients secs i barreja-ho lleugerament. A banda, bat les clares d’ou a punt de neu. Afig-hi dues cullerades de sucre i bat-ho uns minuts més.
  • Incorpora les clares muntades a la massa, amb molta suavitat. Repartix-ho en els motles i cuina-ho al forn durant uns 25 minuts, fins que en punxar els bescuits amb un furgadents este n’isca net. Deixa-ho refredar completament.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
39.6 g

Grases13.6 g

Kcal325

Proteïnes8.4 g