Coquetes de carabassa

Ingredients per a 4 comensals

  • 600 g de carabassa
  • 1 unitat de ou
  • 150 g de farina
  • 200 ml de llet de vaca desnatada
  • 15 g de ratlladura de taronja
  • 15 g de mantega
  • 7 g de rent

La preparació

  • Extrau la polpa de la carabassa.
  • En un recipient adequat, aboca-hi quasi tota la llet, la carabassa i tritura-ho bé fins a convertir-la en un puré cremós. Després afig-hi l’ou i el sucre i bat-ho lleugerament.
  • En un bol barreja la farina amb el puré, remenant bé amb les varetes, i afig-hi la resta de la llet, el rent i la mantega fins a obtindre una massa líquida similar a la de les creps. Deixa-la reposar uns minuts.
  • En una paella xicoteta ben calenta, o en una planxa llisa, aboca-hi la massa a poc a poc amb un culler. La mesura de cada coqueta dependrà de la mida que es vulga: la mesura orientativa d’un culler o una miqueta menys és bona. Prepara’n tantes com done la massa i servix-les amb xarop o mel.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
36.3 g

Grases5.4 g

Kcal232

Proteïnes8.8 g