Lasanya de carabassa i bolets

Ingredients per a 4 comensals

  • 400 g de carabassa
  • 400 g de bolets frescos
  • 1 dent de all
  • 120 g de ceba
  • 2 rama de timó
  • 300 g de làmines de lasanya seques
  • 40 g de formatge parmesà ratllat
  • 40 g de oli d’oliva verge
  • 100 ml de vi blanc
  • sal
  • pebre

La preparació

  • Pica els bolets i la polpa de carabassa en daus menuts. Salta l’all i la ceba picats fins amb 1 cullerada sopera d’oli fins que la ceba quede transparent. Afig-hi les herbes picades, la carabassa, el vi, mig got d’aigua, sal i pebre. Deixa-ho coure a foc lent i tapat durant 15 minuts.
  • Afig-hi els bolets picats i acaba la cocció 5 minuts més. Cou les làmines de lasanya en aigua bullint abundant, segons el temps indicat pel fabricant. Escorre-les amb un colador i deixa que s’eixuguen sobre un drap de cuina.
  • Unta amb oli una safata de forn i cobrix-la amb unes fulles de pasta cuita. Cobrix-les amb una miqueta de salsa de bolets i una part del parmesà ratllat. Seguix posant capes de pasta i salsa i acaba amb parmesà ratllat. Cou-ho al forn a 180º uns 25-30 minuts o fins que la superfície quede ben daurada.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
60 g

Grases14 g

Kcal453

Proteïnes15.3 g