Lasanya de carabassa i bolets
Ingredients per a 4 comensals
- 400 g de carabassa
- 400 g de bolets frescos
- 1 dent de all
- 120 g de ceba
- 2 rama de timó
- 300 g de làmines de lasanya seques
- 40 g de formatge parmesà ratllat
- 40 g de oli d’oliva verge
- 100 ml de vi blanc
- sal
- pebre
La preparació
- Pica els bolets i la polpa de carabassa en daus menuts. Salta l’all i la ceba picats fins amb 1 cullerada sopera d’oli fins que la ceba quede transparent. Afig-hi les herbes picades, la carabassa, el vi, mig got d’aigua, sal i pebre. Deixa-ho coure a foc lent i tapat durant 15 minuts.
- Afig-hi els bolets picats i acaba la cocció 5 minuts més. Cou les làmines de lasanya en aigua bullint abundant, segons el temps indicat pel fabricant. Escorre-les amb un colador i deixa que s’eixuguen sobre un drap de cuina.
- Unta amb oli una safata de forn i cobrix-la amb unes fulles de pasta cuita. Cobrix-les amb una miqueta de salsa de bolets i una part del parmesà ratllat. Seguix posant capes de pasta i salsa i acaba amb parmesà ratllat. Cou-ho al forn a 180º uns 25-30 minuts o fins que la superfície quede ben daurada.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni60 g
Grases14 g
Kcal453
Proteïnes15.3 g