Magre de porc amb tomaca

Ingredients per a 4 comensals

  • 600 g de carn magra de porc per a guisar
  • 240 g de pimentó verd
  • 100 g de ceba
  • 450 ml de salsa de tomaca
  • 75 ml de vi negre
  • sal
  • pebre

La preparació

  • Repassa la carn tallant-la en trossets de mos i retira’n els excessos de greix. Pica els pimentons en trossets i frig-los a foc lent en una paella amb oli d’oliva verge extra.
  • Quan els pimentons estiguen blanets, afig-hi la ceba molt picada i deixa que s’ofegue, sempre a foc lent. Quan estiga transparent, afig-hi els trossos de magre de porc, condimenta’ls i salta’ls, apujant una miqueta el foc.
  • Afig-hi la tomaca fregida i deixa coure el conjunt durant uns 10 minuts, barrejant bé. Passat este temps, afig-hi el vi negre i deixa-ho coure, durant 10 o 15 minuts, fins que l’alcohol s’haja evaporat i la carn estiga ben tendra
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
6.7 g

Grases19 g

Kcal356

Proteïnes35 g