Coulis de prunes

Ingredients per a 4 comensals

  • 400 g de prunes clàudies
  • 40 g de sucre moré
  • 40 ml de aigua

La preparació

  • Llava les prunes i eixuga-les. Lleva’n el pinyol i col·loca’n les meitats en un casset. Tira-hi per damunt el sucre moré i deixa-ho reposar durant 15 minuts, perquè la fruita solte una miqueta de suc.
  • Passat el temps de repòs, col·loca el casset al foc, tapa-ho i porta-ho a ebullició suau. Cou-ho durant 15 minuts o fins que la fruita estiga tendra. Retira-ho del foc, deixa-ho temperar i passa-ho per un tamís o colador xinés.
  • Aboca el coulis en potets i refrigera’ls fins al moment d’utilitzar-lo
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
19.3 g

Grases0.16 g

Kcal84.2

Proteïnes0.59 g