Ensalada de melò

Ingredients per a 4 comensals

  • 400 g de encisam variat
  • 400 g de meló de Gàl·lia
  • 200 g de tomaca de cirera
  • 40 g de dacsa
  • 125 g de iogurt natural desnatat
  • 60 g de llima
  • 40 g de oli d’oliva verge

La preparació

  • Llava les fulles d’encisam i les tomaques de cirera; eixuga-les molt bé. Retira la pell del meló i talla’l en rodanxes fines. Escorre la dacsa i reserva-la.
  • Prepara l’adob barrejant el iogurt amb el suc de llima i l’oli d’oliva. Condimenta-ho.
  • Col·loca en un bol les fulles d’encisam trossejades a mà, les tomaques de cirera senceres o si es preferix en meitats, les làmines de meló i la dacsa. Adoba-ho amb la salsa de iogurt i distribuïx per damunt les fulles d’alfàbega, tallades a mà.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
11.9 g

Grases10.9 g

Kcal167

Proteïnes3.5 g