Pizza farcida vegetariana

Ingredients per a 4 comensals

  • 250 g de farina
  • 40 g de oli d’oliva verge
  • 8 g de rent fresc
  • 150 ml de aigua
  • 120 g de tomaca fregida
  • 80 g de formatge Motzarella
  • 120 g de xampinyó
  • 100 g de cors de carxofes

La preparació

  • Barreja la farina amb l’aigua, la sal, el rent i l’oli i pasta-ho fins a fer una bola llisa que no s’apegue. Deixa-la reposar almenys mitja hora i estira-la amb el corró fins a donar-li la forma i el grossor desitjats.
  • Una vegada que tingues la massa estirada, repartix la tomaca fregida per tota la superfície. Després, només en la meitat de la massa, afig-hi els xampinyons laminats, els cors de carxofa trossejats i el formatge.
  • Plega la massa per la meitat amb cura, perquè no s’hi faça cap forat. Tanca’n les vores fermament, col·loca-la en un safata adequada i cou-la al forn durant 12-15 minuts a 225ºC. Transcorregut eixe temps, trau-la del forn, deixa-la refredar una miqueta i servix-la.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
47.7 g

Grases16 g

Kcal391

Proteïnes11.9 g