Ensalada de llentilles

Ingredients per a 4 comensals

  • 240 g de llentilles cuites
  • 200 g de ceba tendra
  • 150 g de pimentó roig
  • 150 g de pimentó verd
  • 150 g de carlota ratllada
  • 300 g de tomaca
  • 160 g de encisam
  • 2 unitat de ou
  • 40 g de oli d'oliva
  • 5 ml de vinagre
  • sal

La preparació

  • Netegeu tota la verdura i trossegeu-la (en juliana o daus).
  • Coeu els ous, deixeu-los refredar i talleu-los a rodanxes.
  • En una encisamera, mescleu les verdures amb les llentilles i poseu l'ou cuit al damunt. Adobeu-ho al gust.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
41 g

Grases15.4 g

Kcal397

Proteïnes20.6 g