Gaspatxo de maduixa

Ingredients per a 4 comensals

  • 400 g de tomaca
  • 400 g de maduixa
  • 50 g de cogombre
  • 50 g de pebre verd
  • 1 dent de all
  • 40 g de pa sense gluten
  • 40 g de oli d’oliva verge
  • 10 ml de vinagre
  • sal
  • aigua

La preparació

  • Pica les tomaques, el cogombre pelat i sense les puntes i el pimentó. Col·loca-ho tot en un bol amb el pa dur humitejat en aigua i deixa-ho macerar una mitja hora, amb el vinagre.
  • Mentrestant, retira el peduncle de les maduixes i pica-les en trossos. Tritura les verdures del bol en la batedora de got. Després, afig les maduixes a la batedora i tritura-les un altre poc, afig-hi l’oli d’oliva i tasta’n el punt de sal.
  • Passa el resultat per un colador fi, on es quedaran les pells i les llavors que poguera haver-hi. Mantín-ho en fred fins al moment de servir.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
14.2 g

Grases10.8 g

Kcal172

Proteïnes2.6 g