Receptes




Escuma de llima
Esmicola el brull i pica les anous.Mescla els dos ingredients amb el suc de llima, l’essència de vainilla, els rovells dels ous i el rent.



Cigrons amb samfaina
Col·loca els cigrons en remull el dia abans, i de matí cou-los en aigua suficient amb una ceba i unes fulles de llorer i sal.



Seitan en ensalada
Talla el seitan en tires fines i daura'l en la paella amb 1 cullerada d'oli d'oliva per les dues bandes.



Posa a bullir en una cassola xicoteta o mitjana un mínim d'1,5 l d'aigua amb la fulla de llorer, a foc fort.



Seitan amb cigrons
Pela la carabasseta i la ceba. Talla el seitan en daus, la carabasseta en rodanxes fines i pica la ceba molt fina.



Pésols am pernil serrà i coriandre
Cou els pésols al vapor, amb sal al gust. D'altra banda, cou les creïlles o torra-les al forn, com preferisques.



Torrades de pésols amb mozzarella i ou
Lleva els pésols de les baines. Col·loca'ls en un got per a triturar i incorpora-hi una miqueta de sal, el suc de llima i un bon raig d'oli d'oliva verge extra.



Ensalada amb meló, germinats i parmesà
Prepara la vinagreta: mescla l'oli d'oliva amb una miqueta de vinagre de Mòdena, la sal, barreja-ho bé i reserva-la.



Bajoques amb salsa d'ametles i copinyes
Llava bé les creïlles i, sense pelar-les, talla-les en rodanxes d'un centímetre aproximadament i posa-les a coure al vapor.



Saltat de cigrons amb espinacs frescos pinyons i panses
Calfa una miqueta d'oli d'oliva en una cassola o paella àmplia.



Medallons de llentilles amb iogurt
Llava bé les llentilles i escorre-les fins que l'aigua no isca tèrbola



Seitan amb algues i fongs
Cuina l'arròs yamani en el triple del seu volum d'aigua durant uns 25 minuts.



Seitan amb formatge
Talla el seitan cru en rodanxes d'un dit aproximadament de gros i sense arribar al final, a manera de llibre



Ensalada de bajoques i tomaca amb adob d'anxoves
Comença partint les tomaques de cirera per la meitat i deixant-les en un bol; afig-hi les bajoques en conserva i salpebra-ho.



Llentilles roges en ensalada
Renta les llentilles roges fins que l'aigua ja que no isca tèrbola.



Seitan en salsa agredolça
Barreja el sucre, el vinagre, la sal, la salsa tamari i la tomaca.



Corder al forn amb verdures
Amb un ganivet afilat, retira l’os de la sella de corder amb cura, per a no separar-ne les peces.


