Receptes

Buscar

darrere Cambian davant

darrere Cambian davant

Escuma de llima

Esmicola el brull i pica les anous.Mescla els dos ingredients amb el suc de llima, l’essència de vainilla, els rovells dels ous i el rent.
darrere Cambian davant

Cigrons amb samfaina

Col·loca els cigrons en remull el dia abans, i de matí cou-los en aigua suficient amb una ceba i unes fulles de llorer i sal. 
darrere Cambian davant

Seitan en ensalada

Talla el seitan en tires fines i daura'l en la paella amb 1 cullerada d'oli d'oliva per les dues bandes.
darrere Cambian davant

Posa a bullir en una cassola xicoteta o mitjana un mínim d'1,5 l d'aigua amb la fulla de llorer, a foc fort.
darrere Cambian davant

Seitan amb cigrons

Pela la carabasseta i la ceba. Talla el seitan en daus, la carabasseta en rodanxes fines i pica la ceba molt fina.
darrere Cambian davant

Pésols am pernil serrà i coriandre

Cou els pésols al vapor, amb sal al gust. D'altra banda, cou les creïlles o torra-les al forn, com preferisques.
darrere Cambian davant

Torrades de pésols amb mozzarella i ou

Lleva els pésols de les baines. Col·loca'ls en un got per a triturar i incorpora-hi una miqueta de sal, el suc de llima i un bon raig d'oli d'oliva verge extra.
darrere Cambian davant

Ensalada amb meló, germinats i parmesà

Prepara la vinagreta: mescla l'oli d'oliva amb una miqueta de vinagre de Mòdena, la sal, barreja-ho bé i reserva-la.
darrere Cambian davant

Bajoques amb salsa d'ametles i copinyes

Llava bé les creïlles i, sense pelar-les, talla-les en rodanxes d'un centímetre aproximadament i posa-les a coure al vapor.
darrere Cambian davant

Saltat de cigrons amb espinacs frescos pinyons i panses

Calfa una miqueta d'oli d'oliva en una cassola o paella àmplia.
darrere Cambian davant

Medallons de llentilles amb iogurt

Llava bé les llentilles i escorre-les fins que l'aigua no isca tèrbola
darrere Cambian davant

Seitan amb algues i fongs

Cuina l'arròs yamani en el triple del seu volum d'aigua durant uns 25 minuts.
darrere Cambian davant

Seitan amb formatge

Talla el seitan cru en rodanxes d'un dit aproximadament de gros i sense arribar al final, a manera de llibre
darrere Cambian davant

Ensalada de bajoques i tomaca amb adob d'anxoves

Comença partint les tomaques de cirera per la meitat i deixant-les en un bol; afig-hi les bajoques en conserva i salpebra-ho.
darrere Cambian davant

Llentilles roges en ensalada

Renta les llentilles roges fins que l'aigua ja que no isca tèrbola.
darrere Cambian davant

Seitan amb ametles

Llava el seitan davall del raig d'aigua freda i talla'l en filets
darrere Cambian davant

Seitan en salsa agredolça

Barreja el sucre, el vinagre, la sal, la salsa tamari i la tomaca.
darrere Cambian davant

Corder al forn amb verdures

Amb un ganivet afilat, retira l’os de la sella de corder amb cura, per a no separar-ne les peces.
darrere Cambian davant
siguiente