Receptes
Cambian
Cambian
Escuma de llima
Esmicola el brull i pica les anous.Mescla els dos ingredients amb el suc de llima, l’essència de vainilla, els rovells dels ous i el rent.
Cambian
Cigrons amb samfaina
Col·loca els cigrons en remull el dia abans, i de matí cou-los en aigua suficient amb una ceba i unes fulles de llorer i sal.
Cambian
Seitan en ensalada
Talla el seitan en tires fines i daura'l en la paella amb 1 cullerada d'oli d'oliva per les dues bandes.
Cambian
Posa a bullir en una cassola xicoteta o mitjana un mínim d'1,5 l d'aigua amb la fulla de llorer, a foc fort.
Cambian
Seitan amb cigrons
Pela la carabasseta i la ceba. Talla el seitan en daus, la carabasseta en rodanxes fines i pica la ceba molt fina.
Cambian
Pésols am pernil serrà i coriandre
Cou els pésols al vapor, amb sal al gust. D'altra banda, cou les creïlles o torra-les al forn, com preferisques.
Cambian
Torrades de pésols amb mozzarella i ou
Lleva els pésols de les baines. Col·loca'ls en un got per a triturar i incorpora-hi una miqueta de sal, el suc de llima i un bon raig d'oli d'oliva verge extra.
Cambian
Ensalada amb meló, germinats i parmesà
Prepara la vinagreta: mescla l'oli d'oliva amb una miqueta de vinagre de Mòdena, la sal, barreja-ho bé i reserva-la.
Cambian
Bajoques amb salsa d'ametles i copinyes
Llava bé les creïlles i, sense pelar-les, talla-les en rodanxes d'un centímetre aproximadament i posa-les a coure al vapor.
Cambian
Saltat de cigrons amb espinacs frescos pinyons i panses
Calfa una miqueta d'oli d'oliva en una cassola o paella àmplia.
Cambian
Medallons de llentilles amb iogurt
Llava bé les llentilles i escorre-les fins que l'aigua no isca tèrbola
Cambian
Seitan amb algues i fongs
Cuina l'arròs yamani en el triple del seu volum d'aigua durant uns 25 minuts.
Cambian
Seitan amb formatge
Talla el seitan cru en rodanxes d'un dit aproximadament de gros i sense arribar al final, a manera de llibre
Cambian
Ensalada de bajoques i tomaca amb adob d'anxoves
Comença partint les tomaques de cirera per la meitat i deixant-les en un bol; afig-hi les bajoques en conserva i salpebra-ho.
Cambian
Llentilles roges en ensalada
Renta les llentilles roges fins que l'aigua ja que no isca tèrbola.
Cambian
Seitan en salsa agredolça
Barreja el sucre, el vinagre, la sal, la salsa tamari i la tomaca.
Cambian
Corder al forn amb verdures
Amb un ganivet afilat, retira l’os de la sella de corder amb cura, per a no separar-ne les peces.
Cambian