Massa per a pastìs dolç

Ingredients per a 12 comensals

  • 200 g de farina premescla sense gluten
  • 50 g de sucre
  • 20 g de ratlladura de llima
  • 1 unitat de ou
  • 20 g de oli d’oliva verge
  • 80 ml de aigua
  • 7 g de rent sense gluten (sobre)
  • sal

La preparació

  • Barreja la premescla amb la sal, el sucre i els pols de llevar.
  • D’altra banda, mescla l’ou amb l’oli i l’aigua.
  • Incorpora esta última mescla als secs i pasta-ho.
  • Estira sobre la taula un paper film i col·loca-qui la massa; després, estira-la amb un corró.
  • Talla els discos de massa d’acord amb la mida desitjada.
  • Ompli-la al teu gust.
  • Manipula sempre la massa amb un paper film, ja que com que no conté gluten és molt més fràgil.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
16.1 g

Grases2.4 g

Kcal96.5

Proteïnes2.3 g