Massa per a pastìs dolç
Ingredients per a 12 comensals
- 200 g de farina premescla sense gluten
- 50 g de sucre
- 20 g de ratlladura de llima
- 1 unitat de ou
- 20 g de oli d’oliva verge
- 80 ml de aigua
- 7 g de rent sense gluten (sobre)
- sal
La preparació
- Barreja la premescla amb la sal, el sucre i els pols de llevar.
- D’altra banda, mescla l’ou amb l’oli i l’aigua.
- Incorpora esta última mescla als secs i pasta-ho.
- Estira sobre la taula un paper film i col·loca-qui la massa; després, estira-la amb un corró.
- Talla els discos de massa d’acord amb la mida desitjada.
- Ompli-la al teu gust.
- Manipula sempre la massa amb un paper film, ja que com que no conté gluten és molt més fràgil.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni16.1 g
Grases2.4 g
Kcal96.5
Proteïnes2.3 g