Cuixes de pollastre en salsa

Ingredients per a 4 comensals

  • 600 g de pollastre - cuixa
  • 300 g de ceba
  • 250 g de carlota
  • 40 g de oli d'oliva
  • sal
  • 100 ml de vi blanc

La preparació

  • Saleu les cuixes de pollastre, fregiu-les i reserveu-les.
  • En una cassola, daureu la ceba pelada i trossejada i afegiu-hi la carlota pelada i trossejada.
  • Incorporeu-hi les cuixes de pollastre i el vi blanc. Rectifiqueu-ho de sal.
  • Deixeu-ho coure uns minuts a foc mitjà.
  • Poseu el pollastre en una plata.
  • Tritureu la ceba i la carlota fins que quede una salsa. Aboqueu-la sobre les cuixes.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
7.4 g

Grases19.5 g

Kcal308

Proteïnes20.6 g