Llesques amb albergina

Ingredients per a 4 comensals

  • 300 g de albergina
  • 480 g de tomaca
  • 1 dent de all
  • 30 g de oli d'oliva
  • 5 g de julivert
  • sal

La preparació

  • Llaveu les albergines, talleu-los les puntes i partiu-les en rodanxes.
  • Llaveu les tomaques, lleveu-los la tija i talleu-les en rodanxes.
  • Precalfeu el forn a uns 180º.
  • Saleu les rodanxes d'albergina i deixeu-les reposar uns 10 minuts.
  • Llaveu-les i eixugueu-les bé.
  • Greixeu una plata de forn i disposeu-hi l'albergina.
  • Fiqueu-ho al forn uns 30 minuts.
  • Piqueu l'all en un morter amb una culleradeta d'oli.
  • Traieu les albergines del forn i arruixeu-les amb el picada anterior.
  • Cobriu les rodanxes d'albergina amb les rodanxes de tomaca.
  • Gratineu-ho uns 5 minuts.
  • Empolvoreu-ho amb el julivert.
  • Serviu-ho calent.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
5.7 g

Grases7.8 g

Kcal107

Proteïnes1.8 g