Receptes
Hummus de carabasseta,tomaques,anous de macadàmia i olives
Introduïx tots els ingredients en una batedora o processador d’aliments.



Hummus de carabasseta i macadàmia
Introduïx tots els ingredients en una batedora o processador d’aliments.
Tritura’ls fins a aconseguir la consistència desitjada. Servix-ho per a untar.



Crema de xampinyons i porros
Neteja bé els xampinyons de l’excés de terra que puguen tindre i trosseja’ls en quarts.



Pastís de xampinyons
Precalfa el forn a 180 graus. Estira la làmina de massa sablé en un motle desmuntable, ajustant bé la massa a la vora.



Capritxos de piña
Separa la clara del rovell d’un ou i barreja la clara amb el sucre i l’ametla mòlta. Quan la massa estiga homogènia, afig-hi l’ou sencer, el rovell, la Maizena i torna-ho a barrejar. Finalment, afig-hi la mantega ablanida prèviament.



Pinya caramel·litzada
Pela la pinya fins que no hi queden nusos i talla-la en rodanxes d’un centímetre d’ample. Pela les taronges llevant el mínim possible de la pell blanca i talla esta pell en tiretes.



Llimonada de pinya
Pela la pinya retirant-ne tota la corfa i procura conservar els sucs que puga solta.



Bescuit de farina de dacsa
Precalfa el forn a 170 º amb calor a dalt i a baix. Greixa un motle de corona amb una culleradeta de mantega blana i enfarina’l, i sacseja l’excés que haja quedat.



Gelat de llima
Buida les llimes i passa’n les polpes per un colador xinés per a agafar tot el suc.



Carxofes amb llima
Neteja les carxofes, lleva’n les fulles exteriors i les puntes i talla-les en quarts. Mentre les neteges totes, pots posar els quarts en un bol amb aigua que tinga un raig de suc de llima per a evitar que es facen negres.



Sorbet de cava,taronja i llima
En un casset calfa l’aigua amb el sucre fins que bulla i forma’n un almívar. Deixa-ho temperar uns minuts i unix-ho al suc de taronja, el de llima i el rom. Remena la barreja i aboca-hi el cava amb cura.



Pastís de llima i llavors de rosella
Greixa i enfarina un motle de pastís. Precalfa el forn a 180º amb calor a dalt i a baix.



Púding de maduixa amb salsa de kiwi
Llava els maduixots, elimina’n la cua i tritura’ls juntament amb 60 grams de sucre i el iogurt.



crema de iogurt i kiwi
Mescla 1 rovell d’ou i un ou sencer, agrega-hi la meitat del sucre i treballa-ho fins que es blanquege



Gelatina de cava amb maduixa
Dissol la gelatina amb els 125 mil·lilitres d’aigua bullint, afig-hi el sucre i aboca-ho en un pitxer gran, deixant-ho refredar perquè no se solidifique.



Gaspatxo de maduixa
Pica les tomaques, el cogombre pelat i sense les puntes i el pimentó. Col·loca-ho tot en un bol amb el pa dur humitejat en aigua i deixa-ho macerar una mitja hora, amb el vinagre.



Quallada de maduixa
Dissol el sobre de quallada en la meitat de llet i calfa’n l’altra meitat.



Espaguetis a la putanesca
Calfa l’oli a foc mitjà en una cassola i afig-hi l’all xafat i picat. Abans que es daure, tira-hi les herbes seques i el julivert picat.


