Receptes

Buscar

Semifred de la selva negra

Base de galleta.
En un bol, barreja bé l’ametla mòlta, les anous, el cacau en pols, el coco ratllat i sal. Afig-hi l’oli de coco i remena-ho bé amb una cullera fins que estiga ben integrat. Reserva-ho.
darrere Cambian davant

Brownies de cacau i remolatxa

Precalfa el forn a 180 graus.
Introduïx la remolatxa, la llet de coco, la mantega, els ous, el plàtan i l’extracte de vainilla en un processador d’aliments, i tritura-ho fins a aconseguir una mescla llisa i homogènia.
darrere Cambian davant

Ensalada de ruca,tomaques de cirera i pipes

En primer lloc, unta les llesques de pa amb mantega i empolsa-les per damunt amb el timó, el romer i l’orenga ben picats.
Cou-les al forn 5 minuts a 180ºC.
D’altra banda, mescla en un bol el sucre moré amb la soja i l’aigua. Reserva-ho.
darrere Cambian davant

Salmó amb fenoll al forn

Precalfa el forn a màxima temperatura. Partix el fenoll per la meitat i bull-lo en un casset amb llet.
darrere Cambian davant

Timbal d´albergina amb peix i tomaca

Col·loca en una plata de vidre per a microones l’albergina, embolica-la amb paper film i cou-la uns 15 minuts al microones a 900 W de potència.
D’altra banda, en una paella ben calenta amb 1 cullerada sopera d’oli, salta la carabasseta i la tomaca tallada en rodanxes.
darrere Cambian davant

Ensalada de cogombre i coco fresc

Per començar, en una paella al foc amb oli d’oliva, afig-hi les llavors de mostassa i frig-les durant 1 minut.
darrere Cambian davant

Bescuit roig sense gluten

Precalfa el forn a 180ºC.
Unta un motle ovalat o quadrat apte per a forn amb mantega.
En un bol, bat la mantega blana amb el sucre fins a aconseguir una barreja esponjosa
darrere Cambian davant

Ensalada de figues amb mozzarella

Renta les figues i talla-les en rodanxes d’un grossor mitjà.
Talla també la mozzarella en rodanxes d’un espessor semblant al de les figues.
darrere Cambian davant

Carpaccio de carabasseta

Talla rodanxes molt fines de carabasseta. Posa les tires de carabasseta en un bol i banya-les amb suc de llima. Deixa-les macerar uns minuts.
darrere Cambian davant

Arròs a banda

Sofrig les gambes primer, trau-les i reserva-les, i després la sépia.
darrere Cambian davant

Risotto de fruits de mar

Calfa el caldo i reserva’l molt calent a prop del foc. Pela els llagostins, neteja les clòtxines i les cloïsses i reserva-les.
darrere Cambian davant

Arròs caldòs amb tellines

Col·loca les tellines i les cloïsses en un bol cobertes d’aigua. Deixa que solten l’arena, millor dins de la nevera.
darrere Cambian davant

Arròs caldòs amb rojos

Bull els caps i la closca dels rojos en aigua. Deixa’ls bullir, filtra’ls i reserva’ls.
En una cassola ofega les escalunyes i afig-hi les tomaques sense pell ni llavors
darrere Cambian davant

Arròs al forn

Calfa el caldo de l’olla. Amb el caldo al foc, trosseja la cansalada viada i les costelles de porc, punxa les botifarres i posa-ho tot a daurar en una paella amb una miqueta d’oli.
darrere Cambian davant

Paella de pollastre i conill

En primer lloc trosseja el pollastre i el conill i frig-los en la paella amb oli i sal; afig-hi els alls sencers, que es retiren una vegada fregits. 
darrere Cambian davant

Barqueta de rellom de porc i brie

Neteja el pimentó verd per a fregir-lo amb una mica de sal i una mica d’oli. Frig-lo fins que estiga bla. 
darrere Cambian davant

Rellom farcit de formatge rocafort

Neteja de greix i tels la carn i obri els relloms de porc longitudinalment, fent un buit per a poder introduir-hi el farcit. Una vegada oberts els relloms, posa-hi sal i pebre per fora i per dins, i reserva’ls mentre fas el farcit.
darrere Cambian davant

Rellom de porc amb albercocs i ametles

Pela els alls, la ceba i la carlota. Pica-ho tot menut i la carlota en rodanxes. Continua remullant els albercocs en aigua temperada perquè s’ablanisquen durant una estona.
darrere Cambian davant

Rellom de porc amb carxofes i crema de formatges

Talla les puntes del rellom i la resta talla’l en medallons grossos.
darrere Cambian davant

Rosquilletes diferents

Calfa el forn prèviament a 150º C i folra’n dues safates amb paper de forn.
darrere Cambian davant
anterior siguiente