Receptes
Semifred de la selva negra
Base de galleta.
En un bol, barreja bé l’ametla mòlta, les anous, el cacau en pols, el coco ratllat i sal. Afig-hi l’oli de coco i remena-ho bé amb una cullera fins que estiga ben integrat. Reserva-ho.



Brownies de cacau i remolatxa
Precalfa el forn a 180 graus.
Introduïx la remolatxa, la llet de coco, la mantega, els ous, el plàtan i l’extracte de vainilla en un processador d’aliments, i tritura-ho fins a aconseguir una mescla llisa i homogènia.



Ensalada de ruca,tomaques de cirera i pipes
En primer lloc, unta les llesques de pa amb mantega i empolsa-les per damunt amb el timó, el romer i l’orenga ben picats.
Cou-les al forn 5 minuts a 180ºC.
D’altra banda, mescla en un bol el sucre moré amb la soja i l’aigua. Reserva-ho.



Salmó amb fenoll al forn
Precalfa el forn a màxima temperatura. Partix el fenoll per la meitat i bull-lo en un casset amb llet.



Timbal d´albergina amb peix i tomaca
Col·loca en una plata de vidre per a microones l’albergina, embolica-la amb paper film i cou-la uns 15 minuts al microones a 900 W de potència.
D’altra banda, en una paella ben calenta amb 1 cullerada sopera d’oli, salta la carabasseta i la tomaca tallada en rodanxes.



Ensalada de cogombre i coco fresc
Per començar, en una paella al foc amb oli d’oliva, afig-hi les llavors de mostassa i frig-les durant 1 minut.



Bescuit roig sense gluten
Precalfa el forn a 180ºC.
Unta un motle ovalat o quadrat apte per a forn amb mantega.
En un bol, bat la mantega blana amb el sucre fins a aconseguir una barreja esponjosa



Ensalada de figues amb mozzarella
Renta les figues i talla-les en rodanxes d’un grossor mitjà.
Talla també la mozzarella en rodanxes d’un espessor semblant al de les figues.



Carpaccio de carabasseta
Talla rodanxes molt fines de carabasseta. Posa les tires de carabasseta en un bol i banya-les amb suc de llima. Deixa-les macerar uns minuts.



Risotto de fruits de mar
Calfa el caldo i reserva’l molt calent a prop del foc. Pela els llagostins, neteja les clòtxines i les cloïsses i reserva-les.



Arròs caldòs amb tellines
Col·loca les tellines i les cloïsses en un bol cobertes d’aigua. Deixa que solten l’arena, millor dins de la nevera.



Arròs caldòs amb rojos
Bull els caps i la closca dels rojos en aigua. Deixa’ls bullir, filtra’ls i reserva’ls.
En una cassola ofega les escalunyes i afig-hi les tomaques sense pell ni llavors



Arròs al forn
Calfa el caldo de l’olla. Amb el caldo al foc, trosseja la cansalada viada i les costelles de porc, punxa les botifarres i posa-ho tot a daurar en una paella amb una miqueta d’oli.



Paella de pollastre i conill
En primer lloc trosseja el pollastre i el conill i frig-los en la paella amb oli i sal; afig-hi els alls sencers, que es retiren una vegada fregits.



Barqueta de rellom de porc i brie
Neteja el pimentó verd per a fregir-lo amb una mica de sal i una mica d’oli. Frig-lo fins que estiga bla.



Rellom farcit de formatge rocafort
Neteja de greix i tels la carn i obri els relloms de porc longitudinalment, fent un buit per a poder introduir-hi el farcit. Una vegada oberts els relloms, posa-hi sal i pebre per fora i per dins, i reserva’ls mentre fas el farcit.



Rellom de porc amb albercocs i ametles
Pela els alls, la ceba i la carlota. Pica-ho tot menut i la carlota en rodanxes. Continua remullant els albercocs en aigua temperada perquè s’ablanisquen durant una estona.



Rellom de porc amb carxofes i crema de formatges
Talla les puntes del rellom i la resta talla’l en medallons grossos.


Rosquilletes diferents
Calfa el forn prèviament a 150º C i folra’n dues safates amb paper de forn.


