Receptes
Rellom de porc amb salsa de foie
En una paella, calfa a foc lent una ceba molt picada fins que comence a agafar color.



Sopa de noodles i rellom de porc
Posa els fideus en remull en aigua calenta i pica les llavors de sèsam, la sal grossa, el pebre negre i la pasta de vitet.



Llom de porc amb llima
Llava el llom de porc i elimina’n tot el greix possible, eixuga’l amb paper de cuina i trosseja’l en daus d’uns 2 cm.



Medallons de rellom de porc amb salsa de formatge i carxofes
Talla el rellom en medallons grossos. Neteja bé les carxofes, frega-les amb llima i bull-les durant uns minuts fins que estiguen tendres.



Medallons de rellom de porc amb wisky
Neteja el rellom, llevant-ne els excessos de greix. Després, talla’l en medallons d’entre 1 i 2 centímetres d’espessor.



Rellom de porc amb pesto
Daura intensament la peça del rellom de porc amb d’oli d’oliva, girant-la perquè prenga color.



Pésols amb menta
Pica la ceba ben menuda. Posa una miqueta d’oli d’oliva en una paella i calfa-hi la ceba a foc lent.



Cigrons amb mango
En una paella, posa-hi l’oli i cou la ceba i els alls. Afig-hi el gingebre i remena-ho.



Ensalada de cigrons amb taronja
Talla la ceba finament, llava-la i escorre-la perquè no tinga un sabor tan fort.



Llomello de porc amb puré de poma
Pica en el morter els pinyons, amb unes gotes d’oli, fins a obtindre’n una pasta espessa.



Rellom de porc amb cebes confitades
Pica les cebes en gallons molt fins i sofrig-les en una paella gran amb un parell de cullerades d’oli d’oliva, a foc molt baix.



Escalopes de porc amb carabasseta i carlota
Llava les carlotes, pela-les i talla-les en tires fines igual que les carabassetes.



Llom de porc amb tàperes
Pela l’all i xafa’l. Llava les tàperes. Col·loca la meitat de la mantega en una plata de Pyrex i fica-la al microones sense tapar a la màxima potència 50 segons.



Llom de porc amb curri
Llava l’api i trosseja’l. Col·loca’l amb les cebes tendres en un recipient profund de Pyrex, condimenta-ho amb l’oli i el curri i remena-ho.



Cassola de porc amb castanyes
Adoba els filets de porc amb sal, pebre i el vi blanc. Deixa’ls reposar 1 hora.



Llom de porc amb pinya
Neta i prepara la carn, eliminant el greix. Fes uns petits talls al llom a la llarg, sense separar-lo.



Xulles de porc amb faves de l'hort
En una olla amb aigua suficient per a la cocció, col·loca-hi els ous nets amb corfa.


