Receptes

Buscar

Carn de porc a la portuguesa

Talla la carn en trossos i adoba-la amb sal, pebre, pebre roig, el vi, el llorer, els alls xafats i el coriandre.
darrere Cambian davant

Llom de porc amb crosta de pebre verd

Condimenta el llom amb sal i el pebre roig. Deixa-ho macerar entre 6 i 8 hores.
darrere Cambian davant

Costelles amb fesols i carabassa

Cou els fesols, deixats prèviament en remull, i reserva’n l’aigua de cocció.
darrere Cambian davant

Broqueta de porc

Talla la carn, els pimentons i el bacó en daus.
darrere Cambian davant

Medallons de porc amb verdures

Pela la carlota i talla-la en trossos; bull-la en aigua amb sal, retira-la i escorre-la.
darrere Cambian davant

Carn de porc amb fesols

Prepara un sofregit amb la ceba i rega’l amb el vi blanc.
darrere Cambian davant

Carré de porc amb peres i mel

Condimenta la carn amb sal, unta-la amb mel i esguita-la amb grans de pebre.
darrere Cambian davant

Saltat de porc amb col

Llava bé la col i reserva-la. Col·loca aigua al foc amb sal i quan comence a bullir, cou la col durant 5 minuts.
darrere Cambian davant

Broquetes de rellom de porc amb pimentons

Talla el rellom en trossos regulars, salpebra’l i adoba’l amb all i vi blanc; deixa-ho marinar 1 hora.
darrere Cambian davant

Galtes de porc a la italiana

Col·loca l’oli d’oliva en una cassola i daura-hi la carn.
darrere Cambian davant

Peus de porc amb coriandre

Neteja molt bé els peus, fins que queden blancs. Introduïx-los en una olla, coberts d’aigua.
darrere Cambian davant

Xulles amb xampinyons

Condimenta les xulles amb sal, pebre i els alls picats.
darrere Cambian davant

Xulles amb vi i peres

Talla les carabassetes en mitges llunes, bull-les en aigua amb sal i reserva-les.
darrere Cambian davant

Xulles amb “grelos” i dacsa

Col·loca el pernil en remull i talla’l en tires.
darrere Cambian davant

Xulles amb creïlles gratinades

Condimenta les xulles amb sal i all. Pela les creïlles i talla-les en rodanxes molt fines.
darrere Cambian davant

Gambes i cogombres

Pela la ceba, els alls i el gingebre, tritura’ls barreja-ho tot en un bol amb les llavors de fenoll, coriandre i el safrà.
darrere Cambian davant

Gambetes amb anous

Pela les cebes, les tomaques i els alls i pica’ls fins.
darrere Cambian davant

Llagostins amb xerés

Pela els llagostins, conservant-ne el cap i la cua, i salpebra’ls.
darrere Cambian davant

Clòtxines en ensalada

Neteja les clòtxines i bull-les en aigua lleugerament salada.
darrere Cambian davant

Sépia amb caragols

Llava els caragols unes quantes voltes; col·loca’ls en una cassola amb aigua freda, bull-los i escorre’ls.
darrere Cambian davant
anterior siguiente