Receptes

Buscar

Suc de poma, ametla i anacard

Mol els anacards i les ametles molt fins en una moledora de café o d’anous.
darrere Cambian davant

Batut de plàtan, caqui, mango, pinya i iogurt

Talla la fruita pelada en trossos, posa-la en la liquadora i bat-la fins que quede una textura suau i ben barrejada.
darrere Cambian davant

Batut de llima verda, iogurt i llet

Pela la llima verda de tal forma que després et quede un tirabuixó per a decorar.
darrere Cambian davant

Mango groc

Utilitza un ganivet xicotet i afilat per a pelar el mango i extraure’n tot l’interior.

 

darrere Cambian davant

Minibescuits de mandarina i llavors de rosella

Precalfa el forn a 200ºC amb calor a dalt i a baix.
darrere Cambian davant

Pollastre amb llima i llavors de sèsam

Col·loca els filets de pollastre entre 2 fulles de film de cuina i colpeja’ls amb el corró perquè estiguen més tous i plans.
darrere Cambian davant

Ensalada d’encisam, mango i nabius amb llavors

Llava i escorre molt bé els brots d’encisam variat.
darrere Cambian davant

Pizza de farina integral i llavors de lli farcida de brull i rú

Dissol el rent amb la mel i l’aigua tèbia. Tritura les llavors de lli.
darrere Cambian davant

Bunyols de maduixes

Mescla en un bol gran la farina, el rent, el rovell de l’ou, una cullerada d’oli, el licor i una miqueta de sal.
darrere Cambian davant

Pizzes amb carxofes i pesto

Estén les meitats de les xapates a la taula i col·loca-hi per damunt una porció generosa de cors de carxofa en conserva mesclats amb la salsa pesto.
darrere Cambian davant

Pa de llavors amb formatge de cabra i vegetals

Talla el pa de llavors per la meitat, sense arribar a la vora. Calfa’l en una planxa.
darrere Cambian davant

Pastís de formatge amb taronges i xocolate

Col·loca la mantega en un casset i fon-la a foc lent. Després introduïx-hi les galetes esmicolades, mentre ho vas remenant.
darrere Cambian davant

Pollastre amb castanyes i bolets

Salpebra els trossos de pollastre, passa’ls per farina i daura’ls en una cassola amb la meitat de l’oli.
darrere Cambian davant

Crema de clòtxines

Prepara una olla amb 1 litre d’aigua amb sal, l’api, el llorer, la tomaca i la ceba pelada, tot partit en quatre trossos.
darrere Cambian davant

Batut energètic

Talla la remolatxa, les tomaques i la pera.
darrere Cambian davant

Batut reanimador de prunes, taronges i gerds

Talla 2 de les prunes per la línia que més es marca i pressiona-les un poc per a traure’n els pinyols; l’altra, reserva-la. Després, trosseja’n la carn.
darrere Cambian davant

Batut del desdejuni de figues i avena

Col·loca l’avena en un bol, afig-hi l’aigua bullint i deixa-la en remull durant 10 minuts.
darrere Cambian davant

Sorbet de meló d’Alger amb cava

Elimina les llavors del meló d’Alger, sense corfa, i talla’l en trossos.
darrere Cambian davant

Carpaccio de tonyina

Embolica la tonyina en film transparent i col·loca-la al congelador fins que estiga ben dura però sense que es congele, perquè es trencaria en tallar-la.
darrere Cambian davant

Crema freda d’api amb taronja

Tria la part més blanca i tendra de l’api i pica-la molt menuda fins a obtindre unes dues tasses de trinxat molt fi.
darrere Cambian davant
anterior siguiente