Receptes
Suc de poma, ametla i anacard
Mol els anacards i les ametles molt fins en una moledora de café o d’anous.



Batut de plàtan, caqui, mango, pinya i iogurt
Talla la fruita pelada en trossos, posa-la en la liquadora i bat-la fins que quede una textura suau i ben barrejada.



Batut de llima verda, iogurt i llet
Pela la llima verda de tal forma que després et quede un tirabuixó per a decorar.



Mango groc
Utilitza un ganivet xicotet i afilat per a pelar el mango i extraure’n tot l’interior.



Minibescuits de mandarina i llavors de rosella
Precalfa el forn a 200ºC amb calor a dalt i a baix.



Pollastre amb llima i llavors de sèsam
Col·loca els filets de pollastre entre 2 fulles de film de cuina i colpeja’ls amb el corró perquè estiguen més tous i plans.



Ensalada d’encisam, mango i nabius amb llavors
Llava i escorre molt bé els brots d’encisam variat.



Pizza de farina integral i llavors de lli farcida de brull i rú
Dissol el rent amb la mel i l’aigua tèbia. Tritura les llavors de lli.



Bunyols de maduixes
Mescla en un bol gran la farina, el rent, el rovell de l’ou, una cullerada d’oli, el licor i una miqueta de sal.



Pizzes amb carxofes i pesto
Estén les meitats de les xapates a la taula i col·loca-hi per damunt una porció generosa de cors de carxofa en conserva mesclats amb la salsa pesto.



Pa de llavors amb formatge de cabra i vegetals
Talla el pa de llavors per la meitat, sense arribar a la vora. Calfa’l en una planxa.



Pastís de formatge amb taronges i xocolate
Col·loca la mantega en un casset i fon-la a foc lent. Després introduïx-hi les galetes esmicolades, mentre ho vas remenant.



Pollastre amb castanyes i bolets
Salpebra els trossos de pollastre, passa’ls per farina i daura’ls en una cassola amb la meitat de l’oli.



Crema de clòtxines
Prepara una olla amb 1 litre d’aigua amb sal, l’api, el llorer, la tomaca i la ceba pelada, tot partit en quatre trossos.



Batut reanimador de prunes, taronges i gerds
Talla 2 de les prunes per la línia que més es marca i pressiona-les un poc per a traure’n els pinyols; l’altra, reserva-la. Després, trosseja’n la carn.



Batut del desdejuni de figues i avena
Col·loca l’avena en un bol, afig-hi l’aigua bullint i deixa-la en remull durant 10 minuts.



Sorbet de meló d’Alger amb cava
Elimina les llavors del meló d’Alger, sense corfa, i talla’l en trossos.



Carpaccio de tonyina
Embolica la tonyina en film transparent i col·loca-la al congelador fins que estiga ben dura però sense que es congele, perquè es trencaria en tallar-la.



Crema freda d’api amb taronja
Tria la part més blanca i tendra de l’api i pica-la molt menuda fins a obtindre unes dues tasses de trinxat molt fi.


