Receptes

Buscar

Gambes amb pésols i creïlles

Calfa l’oli en una cassola baixa i sofrig lleugerament les gambes (condimentades prèviament), amb un parell d’alls picats, després de llavar-les i tallar-ne totes les antenes.
darrere Cambian davant

Calamar amb pimentó roig

Posa les llavors de sèsam en una plata refractària i torra-les davall del grill calent.
darrere Cambian davant

Saltat de calamar i ceba roja

Llava les anelles de calamar davall del raig d’aigua freda i eixuga-les bé amb paper de cuina.
darrere Cambian davant

Vieires amb suc de fesols negres

Calfa l’oli en un wok precalfat o una paella fonda.
darrere Cambian davant

Corder amb taronja i coriandre

Barreja la ratlladura i el suc de 2 taronges amb la salsa anglesa.
darrere Cambian davant

Gambes al forn amb formatge feta

Llava els alls, la ceba, les cebes tendres i les tomaques (escaldades prèviament en aigua bullint), pela-ho tot i pica-ho fi.
darrere Cambian davant

Cloïsses amb carxofes

Elimina les fulles exteriors de les carxofes i la base de la tija.
darrere Cambian davant

Cigales amb allada i herbes

Renta les cigales davall del raig d’aigua freda.
darrere Cambian davant

Saltat de gambes, col i anacards

Col·loca els anacards en una paella a foc mitjà i torra’ls fins que comencen a daurar-se.
darrere Cambian davant

Corder al forn amb col llombarda

Talla el corder en trossos i condimenta’ls amb sal, pebre, pimentó, els alls triturats, el vi blanc, el llorer i el romaní.
darrere Cambian davant

Corder al forn amb bresquilla

Talla el corder en trossos i condimenta’ls amb sal, pebre, pimentó, la pasta de pimentó, els claus, el vi blanc, l’oli d’oliva i el romer.
darrere Cambian davant

Llom de corder amb fulles tendres de nap

Posa sal i pebre al llom de corder i daura’l amb la meitat de l’oli.
darrere Cambian davant

Xulles de corder amb espàrrecs

Pinzella les xulles amb oli i rosteix-les a la graella.
darrere Cambian davant

Xulles de corder amb herba-sana

Pela la creïlla, talla-la en rodanxes i daura-la en oli.
darrere Cambian davant

Ensalada de llagostins i papaia

Lleva les llavors de la papaia i talla-la en tires.
darrere Cambian davant

Llagostins amb coco i ensalada de cogombre

Remulla 8 broquetes de fusta en aigua freda durant 30 minuts i escorre-les.
darrere Cambian davant

Batut d’avena, figues, beguda de soja i llima

Col·loca l’avena en un bol, afig-hi l’aigua bullint i deixa-la en remull durant 10 minuts.
darrere Cambian davant

Carré de corder farcit

Encén el forn a 200 ºC. Amb un ganivet afilat, pega un colp en el carré i separa l’os de la carn, amb cura de no esgarrar-ho.
darrere Cambian davant

Suc bicolor de comí, col roja, remolatxa, bròquil i pera

Col·loca les llavors de comí en un morter i pica-les. Afig-hi l’aigua bullint i deixa-les en remull 5 minuts.
darrere Cambian davant

Suc xispejant de carlota, kiwi, pimentó groc, gingebre i llima

Talla les carlotes en trossos. Pela el kiwi i partix-lo en 4 parts.
darrere Cambian davant
anterior siguiente