Receptes
Gambes amb pésols i creïlles
Calfa l’oli en una cassola baixa i sofrig lleugerament les gambes (condimentades prèviament), amb un parell d’alls picats, després de llavar-les i tallar-ne totes les antenes.



Calamar amb pimentó roig
Posa les llavors de sèsam en una plata refractària i torra-les davall del grill calent.



Saltat de calamar i ceba roja
Llava les anelles de calamar davall del raig d’aigua freda i eixuga-les bé amb paper de cuina.



Corder amb taronja i coriandre
Barreja la ratlladura i el suc de 2 taronges amb la salsa anglesa.



Gambes al forn amb formatge feta
Llava els alls, la ceba, les cebes tendres i les tomaques (escaldades prèviament en aigua bullint), pela-ho tot i pica-ho fi.



Saltat de gambes, col i anacards
Col·loca els anacards en una paella a foc mitjà i torra’ls fins que comencen a daurar-se.



Corder al forn amb col llombarda
Talla el corder en trossos i condimenta’ls amb sal, pebre, pimentó, els alls triturats, el vi blanc, el llorer i el romaní.



Corder al forn amb bresquilla
Talla el corder en trossos i condimenta’ls amb sal, pebre, pimentó, la pasta de pimentó, els claus, el vi blanc, l’oli d’oliva i el romer.



Llom de corder amb fulles tendres de nap
Posa sal i pebre al llom de corder i daura’l amb la meitat de l’oli.



Llagostins amb coco i ensalada de cogombre
Remulla 8 broquetes de fusta en aigua freda durant 30 minuts i escorre-les.



Batut d’avena, figues, beguda de soja i llima
Col·loca l’avena en un bol, afig-hi l’aigua bullint i deixa-la en remull durant 10 minuts.



Carré de corder farcit
Encén el forn a 200 ºC. Amb un ganivet afilat, pega un colp en el carré i separa l’os de la carn, amb cura de no esgarrar-ho.



Suc bicolor de comí, col roja, remolatxa, bròquil i pera
Col·loca les llavors de comí en un morter i pica-les. Afig-hi l’aigua bullint i deixa-les en remull 5 minuts.



Suc xispejant de carlota, kiwi, pimentó groc, gingebre i llima
Talla les carlotes en trossos. Pela el kiwi i partix-lo en 4 parts.


