Receptes

Buscar

Verdures al forn amb adob de cítrics

Precalfa el forn a 220ºC i prepara una safata folrant-la amb paper d’alumini. Renta i eixuga bé els pimentons, les albergines i les tomaques. Lleva les capes exteriors de la ceba.
darrere Cambian davant

Ensalada de melò amb arrós integral i llavors de sésamo

Bull l’arròs i deixa’l refredar.
darrere Cambian davant

Ensalada de cebes morades, taronges i olives

 Comença pelant les taronges, talla-les en gallons i retira’n tota resta de pell blanca, reservant-ne una cullerada del suc que tinguen en un bol.
darrere Cambian davant

Ensalada de tomaca i cors de palmera en salsa

Talla les tomaques a daus i els cors de palmera en rodanxes. Distribuïx-los en els bols.
darrere Cambian davant

Ensalada de maduixes, formatge de cabra i brots d´espinac

Prepara l’adob; per a fer-ho, aboca en un casset el vinagre balsàmic i cou-lo fins a reduir-lo a la meitat, aproximadament cinc minuts.
darrere Cambian davant

Ensalada de salmò fumat,alvocat i llima verde

Pela els llagostins cuits. Renta les tomaques i talla-les per la meitat. Escorre la dacsa i els fesols i llava’ls amb aigua freda corrent. Trosseja l’alvocat. Pela la ceba i trosseja-la.
darrere Cambian davant

Ensalada de llagostins amb fesols i dacsa

Pela els llagostins cuits. Renta les tomaques i talla-les per la meitat. Escorre la dacsa i els fesols i llava’ls amb aigua freda corren
darrere Cambian davant

Ensalada de llagostins,alvocat i taronges

Comença coent durant tres minuts els llagostins en una olla amb aigua bullint, escorre’ls i pela’ls.
darrere Cambian davant

Llagostins amb tomaca

Ratlla les tomaques i afig-hi el sucre, el pebre mòlt, el pebre roig picant i sal al gust. Pela i pica la ceba i els alls.
darrere Cambian davant

Ensalada tèbia de llagostins i llentilles

Llava les llentilles i renta-les. Col·loca-les en una olla o cassola i cobrix-les amb aigua freda abundant, 1 cullerada d’oli i una cullerada de vinagre de poma.
darrere Cambian davant

Ceviche

Congela el peix durant 48 hores, ja que el menjarem cru, només macerat en el suc. Talla la ceba en juliana molt fina i reserva-la en un bol.
darrere Cambian davant

Llagostins amb flocs de dacsa

Amb un robot de cuina, tritura lleugerament els flocs de dacsa i barreja’ls amb el pa ratllat; deixa llesta la barreja en un plat.
darrere Cambian davant

Pomes farcides amb granola

Barreja la mantega en pomada amb la mel, afig-hi les anous, les ametles, les llavors de gira-sol, les panses i la canella. Incorpora-hi la ratlladura i barreja-ho bé
darrere Cambian davant

Crocants de verdures arrebossades

 Pela les albergines i talla-les en làmines. Entre dues làmines col·loca una tira de mozzarella i 2 tomaques seques depenent de la mida de l’albergina.
darrere Cambian davant

Terrina d´albergines i bròquil

Renta les albergines, talla-les en tires fines i torra-les. Disposa-les en una plata amb oliva, all picat, sal i pebre.
darrere Cambian davant

Nyoquis de carabassa suflé

En una cassola bull 1 litre de caldo de verdures. Tira-hi la carabassa tallada en daus menuts i deixa-ho coure fins que els daus resulten ben tendres, per a acabar processant tota la preparació. 
darrere Cambian davant

Albergines en conserva

Pela les albergines i talla-les en rodanxes.
darrere Cambian davant

Secret al wok

Desgreixa i talla el secret en tires amples, salpebra’l i segella’l al wok amb oli d’oliva a foc mitjà.
darrere Cambian davant

Rsoquilles de mel sense gluten

Precalfa el forn. Calfa l’oli amb l’anís en gra durant uns minuts i tira-hi la mel. 
Una vegada fred, afig-hi l’ou i bat-ho fins que estiga ben mesclat.
darrere Cambian davant

Ensalada de fenoll, taronja i ruca

Posa el suc de taronja, ratlladura, vinagre de poma, oli i sal en un bol d’ensalada. Bat-ho bé amb una vareta o una forqueta fins que tots els ingredients queden perfectament integrats. 
darrere Cambian davant
anterior siguiente