Receptes
Verdures al forn amb adob de cítrics
Precalfa el forn a 220ºC i prepara una safata folrant-la amb paper d’alumini. Renta i eixuga bé els pimentons, les albergines i les tomaques. Lleva les capes exteriors de la ceba.



Ensalada de cebes morades, taronges i olives
Comença pelant les taronges, talla-les en gallons i retira’n tota resta de pell blanca, reservant-ne una cullerada del suc que tinguen en un bol.



Ensalada de tomaca i cors de palmera en salsa
Talla les tomaques a daus i els cors de palmera en rodanxes. Distribuïx-los en els bols.



Ensalada de maduixes, formatge de cabra i brots d´espinac
Prepara l’adob; per a fer-ho, aboca en un casset el vinagre balsàmic i cou-lo fins a reduir-lo a la meitat, aproximadament cinc minuts.



Ensalada de salmò fumat,alvocat i llima verde
Pela els llagostins cuits. Renta les tomaques i talla-les per la meitat. Escorre la dacsa i els fesols i llava’ls amb aigua freda corrent. Trosseja l’alvocat. Pela la ceba i trosseja-la.



Ensalada de llagostins amb fesols i dacsa
Pela els llagostins cuits. Renta les tomaques i talla-les per la meitat. Escorre la dacsa i els fesols i llava’ls amb aigua freda corren



Ensalada de llagostins,alvocat i taronges
Comença coent durant tres minuts els llagostins en una olla amb aigua bullint, escorre’ls i pela’ls.



Llagostins amb tomaca
Ratlla les tomaques i afig-hi el sucre, el pebre mòlt, el pebre roig picant i sal al gust. Pela i pica la ceba i els alls.



Ensalada tèbia de llagostins i llentilles
Llava les llentilles i renta-les. Col·loca-les en una olla o cassola i cobrix-les amb aigua freda abundant, 1 cullerada d’oli i una cullerada de vinagre de poma.



Ceviche
Congela el peix durant 48 hores, ja que el menjarem cru, només macerat en el suc. Talla la ceba en juliana molt fina i reserva-la en un bol.



Llagostins amb flocs de dacsa
Amb un robot de cuina, tritura lleugerament els flocs de dacsa i barreja’ls amb el pa ratllat; deixa llesta la barreja en un plat.



Pomes farcides amb granola
Barreja la mantega en pomada amb la mel, afig-hi les anous, les ametles, les llavors de gira-sol, les panses i la canella. Incorpora-hi la ratlladura i barreja-ho bé



Crocants de verdures arrebossades
Pela les albergines i talla-les en làmines. Entre dues làmines col·loca una tira de mozzarella i 2 tomaques seques depenent de la mida de l’albergina.



Terrina d´albergines i bròquil
Renta les albergines, talla-les en tires fines i torra-les. Disposa-les en una plata amb oliva, all picat, sal i pebre.



Nyoquis de carabassa suflé
En una cassola bull 1 litre de caldo de verdures. Tira-hi la carabassa tallada en daus menuts i deixa-ho coure fins que els daus resulten ben tendres, per a acabar processant tota la preparació.



Secret al wok
Desgreixa i talla el secret en tires amples, salpebra’l i segella’l al wok amb oli d’oliva a foc mitjà.



Rsoquilles de mel sense gluten
Precalfa el forn. Calfa l’oli amb l’anís en gra durant uns minuts i tira-hi la mel.
Una vegada fred, afig-hi l’ou i bat-ho fins que estiga ben mesclat.



Ensalada de fenoll, taronja i ruca
Posa el suc de taronja, ratlladura, vinagre de poma, oli i sal en un bol d’ensalada. Bat-ho bé amb una vareta o una forqueta fins que tots els ingredients queden perfectament integrats.


